Mukana DigiMentor -hankkeessa

Ylä-Karjalan taideyhdistys on ollut mukana partnerina viiden euroopan maan yhteisessä DigiMentor -hankkeessa. Hanke on ollut kolmivuotinen ja siihen on saatu Erasmus+ -rahoitus. Näin aiempi Vaara-Karjalan Leader -hankkeemme (Säpinää Seuduille)
yhdistyksemme toiminnan ja kansainvälistymisen kehittämiseen sai hienon jatkon!

DigiMentor -hankkeen tarkoituksena on antaa taiteen, käsityön, muotoilun, kulttuurin aloilla toimiville digitaitoja vertaisoppimisen avulla. Hankkeella tuetaan kulttuurialojen toimijoiden taitoja tuoda osaamistaan esille digitaalisessa ympäristössä. Hankkeen aikana on luotu verkkoon avoimet oppimateriaalit, sekä koulutetaan DigiMentoreita, jotka voivat opettaa taitoja eteenpäin uusissa yhdistyksissä ja organisaatioissa. Näin DigiMentoreiden eurooppalainen yhteisö kasvaa.


Hankkeen oppimateriaali on tuotettu 9 eurooppalaisella kielellä: englanti, suomi, ruotsi, norja, saame, italia, kroatia ja latvia. Kehitystyössä varmistetaan OpenBadge -osaamismerkistön käytettävyys vapaassa sivistystyössä ja oppilaitosyhteistyössä esim opintopisteiden muodossa. Jatkotavoitteena on luoda eurooppalainen DigiMentor-yhteisö.

Lataa pdf-esite tästä!

Hankeverkostoa koordinoi Pirkanmaan muotoilu- ja taideteollisuusyhdistys Modus ry (Suomi)
ja hankkeen partneritoimijoita ovat:
  • Muzej Grada Pregrade Zlatko Dragutin Tudjina, CROATIA
  • Magnetic Professional, LATVIA
  • SÁPMI NÆRINGSHAGE, NORWAY
  • EuLabTEC, ITALY
  • Ylä-Karjalan taideyhdistys, FINLAND

Tule mukaan oppimaan digitaitoja!
Hankkeen www-sivuilla voit valita kielen oikean yläkulman kielien lippu -symbolien pudotusvalikosta (nuoli lippusymbolin vieressä). Näin pääset myös suoraan omaan kieliversioon Moodle-alustalla oleviin verkko-opiskelumateriaaleihin. Opiskelumateriaalien jälkeen voit tehdä osaamistestin Open Badge -osaamismerkkiä varten. Testin läpäistyäsi saat osaamismerkin sähköpostitse, ja voit liittää sen esim CV:hen.

Suosittelemme että lataat pdf-muotoiset työkirjat ennen opiskelujen aloittamista:Seuraa meitä somessa:

Facebook: @digitalpromotionskills
Instagram @digitalpromotionskills