Lieksan taideyhdistys

Ajankohtaista

Talligallerian 10-vuotiskesänäyttelyn teemaksi on valittu "Jotakin vanhaa ja uutta". Yhteistyössä Pielinen Soi -festivaalin kanssa järjestämme viisi konserttia kesän mittaan. Konserttiohjelman löydät www.pielinensoi.fi. Avajaisia vietetään tapahtumapäivän merkeissä tiistaina 26.6.2018.

Aktiivisia jäseniä, innostusta taiteen tekemiseen ­ja hyvää talkoohenkeä – siitä on Lieksan Taideyhdistys tehty. Noin sadasta jäsenestä koostuva yhdistys on näkyvä taidealan toimija Lieksassa ja lähialueilla.

Näyttelyt

Joka kesä yhdistys kokoaa jäsenten taidonnäytteet upeaksi näyttelyksi tunnelmalliseen TalliGalleriaan, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Lieksan keskustasta, aivan Timitran Linnan vieressä. Näyttelyssä vierailee kesäisin yli tuhat kävijää. Näyttelytilan ainutlaatuisen pehmeän akustiikan ansiosta galleriassa järjestetään kesäisin myös paljon konsertteja yhteistyössä Pielinen Soi -festivaalin kanssa. Vuoden ympäri jäsenillä on mahdollisuus saada töitään esille myös Lounaskahvila Hurtan Holviin.


Aktiivista toimintaa

Yhdistys järjestää vuosittain opintoretkiä ja taidekursseja ja mitä vain tempauksia aktiiviset ja kekseliäät jäsenet keksivätkään!

Tervetuloa mukaan Lieksan Taideyhdistyksen toimintaan olitpa sitten harrastelijataiteilija, muotoilija tai vaikka ammattitaiteilija. Yhdistys on perustettu vuonna 1970 ja sillä on myös oma toimitila.

Jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä helposti ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin. Jäsenmaksumme on 20 €, perhejäsenyys 30 € ja alle 18-vuotias 10€.

Seuraa meitä Facebookissa! Klikkaa tästä.

Yhteystiedot

TalliGalleria -kesänäyttelytila, Timitrantie 3
Hurtan Holvi -lounaskahvilan näyttelytila, Simo Hurtan katu 11

Puheenjohtaja Seija Rovio, 040 827 6053
seija.rovio(at)gmail.com
Varapuheenjohtaja Heikki Elme, 040 509 9666

Ajankohtaista
TalliGallerian kesän 2018 näyttelyteema on valittu. Aihe on "Jotakin vanhaa ja uutta"

Menneitä tapahtumia
Syksyllä 2016 Pielisen museossa oli näyttely Lieksalainen maisema. Näyttely koostui maalauksista ja videoteoksista.