Sopukka

Ylä-Karjalan taideyhdistyksen oma luokkatila Työpajojen toteuttamiseen ja jäsenten omaan taidekäyttöön!

Yhdistyksemme on vuokrannut Lehtovaaran koulun 2. kerroksesta luokkatilan, josta jäsenet saavat taidetoiminnalleen työpisteen pientä korvausta vastaan. Työskentelytila on rauhallinen ja siellä voi käydä mihin aikaan tahansa. Ainoastaan etukäteen sovitut Sopukassa toteutettavat työpajat rajoittavat työskentelyä. Omat työskentelytarvikkeet ja työt voi jättää omaan työpisteeseen, joten tarvikkeita ei tarvitse kuljettaa edestakaisin. Sopukan taukopisteessä voi keittää kahvia ja teetä.


Hinta:

Jatkuva käyttö: 2kk tai enemmän 5 €/kk/ henkilö (vuosimaksu 60 €). Toivomme, että pitempi jakso maksetaan kerralla ennakkoon rahaliikenteen helpottamiseksi ja pankkikulujen minimoimiseksi.

Satunnainen käyttö: 10 €

Avain:
Olemme asentaneet oven viereen koodillisen avainkotelon. Maksaessasi tilankäytöstä saat koodin, jolla saat kotelosta avaimen. Mikäli joku toinen on jo Sopukassa työskentelemässä ja avaimet ovat sisällä, kotelossa on puhelinnumero, johon voit soittaa hänet aukaisemaan oven.

Tilan varustelu täydentyy vielä. Jos haluat tutustua tilaan, ota yhteyttä puheenjohtaja.yktaideyhdistys(at)gmail.com tai 040 96 43 558.