Taidetuokiot ja työpajat

Taidetuokiot ja työpajat tekijöineen esittäytyvät tämän linkin alla olevilla tuotekorteilla.
Löydät helposti jokaisen Taidetuokion / työpajan sisällön, yhteystiedot ja muut tarvittavat tiedot, mikäli haluat tilata Taidetuokion / työpajan omaan yhteisöösi.

Taidetuokiolla ja työpajoilla voit

  • virkistää asiakkaitasi
  • hemmotella henkilökuntaasi
  • tilata esityksen esimerkiksi juhliisi tai tapahtumiin

Erittäin pidetyt, ja hyvin vastaanotetut Taidetuokiot ja työpajat jatkuvat siis Paletti-hankejakson päätyttyäkin. Uutta tarjontaa lisätään sivuillemme jatkuvasti. Ole siis kuulolla ja tutustu tarjontaan!
Katso monipuolinen tarjonta tästä ja tilaa!


Toimitko itse taiteen alalla, haluatko oman taidetuokiosi esille sivuillemme?
Ota yhteyttä Ylä-Karjalan taideyhdistys, pj. Minna Kähkönen, pj.yktaideyhdistys(at)gmail.com
Huom. Korvaa kaikissa yhteystiedoissa (at) @-merkillä)


Taustatietoa:

Ylä-Karjalan taideyhdistyksen hallinnoima Paletti-hanke järjestää taidetuokioita ja -työpajoja Nurmeksen, Juuan, Valtimon ja Lieksan alueella vanhus- ja vammaispalveluyksiköihin, mielenterveyspalveluihin, syrjäytymisvaarassa olevien nuorten pariin sekä muille eri perusteisille ryhmille.


Taidetuokioiden järjestäminen edistää hyvinvointia ja työllistää taiteilijoita ja taiteen osaajia hankkeen alueella. Taiteen eri aloja hankkeessa ovat kuvataide, musiikki, valokuvataide, tanssi, sirkus, teatteri sekä lausunta ja kirjallisuus. Hankeessa on mukana 30 eri yksikköä, joihin kuhunkin on järjestetty 6-8 taidetuokiota tai työpajaa vuodessa yksiköiden kanssa käydyn suunnittelun pohjalta.

Hankkeen pohjana on YK:n Ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen 27. artikla, jonka mukaan jokaisella on oikeus vapaasti osallistua yhteiskunnan sivistyselämään ja nauttia taiteista. Tämä halutaan ulottaa koskemaan myös laitoksissa ja asumisyksiköissä olevia ihmisiä. Hankkeen avulla haluamme tarjota monipuolisen taidepaletin, josta kuhunkin yksikköön löytyy uutta ja mielenkiintoista taidesisältöä.