Ylä-Karjalan taideyhdistys ry


Ajankohtaisia tapahtumia ja tiedotteita:

Maanantaimaalaus Sopukassa maanantaisin klo 14-19!

10.9.2018 alkaen yhdistyksemme omaan tilaan Sopukkaan voi kokoontua maalaamaan omia töitään vapaasti klo 14-19. Jokainen voi tulla ja mennä oman aikataulunsa mukaan. Tarkoituksena on, että yhdessä tekeminen antaa virtaa, yhdistyksen jäsenet kohtaavat toisiaan ja saamme omaa aikaa omalle hienolle harrastukselle! Voit toki tulla myös ihan vain tutustumaan tiloihin ja moikkaamaan muuten vaan!
10 euron kuukausimaksulla saat työpisteen ja ohjeet avaimen käyttöön. Siten pääset maalailemaan muulloinkin ja voit säilyttää välineesi Sopukassa. Nähdään!

Taide tutuksi -kurssit Sopukassa

Järjestämme taideyhdistyksemme omassa työtilassa säännöllisesti eri aiheiden ympärille Taide tutuksi- kursseja yhdessä MSL:n kanssa.

Tulehan mukaan, niin saamme piristystä yhdistyksen toimintaan ja yhdessä
tekemisen iloa.

SOPUKKA – Ylä-Karjalan taideyhdistyksen oma luokkatila Työpajojen toteuttamiseen ja jäsenten omaan taidekäyttöön!

Yhdistyksemme on vuokrannut Lehtovaaran koulun 2. kerroksesta luokkatilan, josta jäsenet saavat taidetoiminnalleen työpisteen pientä korvausta vastaan. Työskentelytila on rauhallinen ja siellä voi käydä mihin aikaan tahansa. Ainoastaan etukäteen sovitut Sopukassa toteutettavat työpajat rajoittavat työskentelyä. Omat työskentelytarvikkeet ja työt voi jättää omaan työpisteeseen, joten tarvikkeita ei tarvitse kuljettaa edestakaisin.

Tule käyttäjäksi! Yhdessä tekeminen on mukavaa.
Ota siis yhteyttä puheenjohtaja.yktaideyhdistys(at)gmail.com
jos haluat oman työpisteen tai vaikka vain tulla katsomaan tilaa.

Lue lisää tästä!

Ylä-Karjalan taideyhdistys on matalan kynnyksen taideyhteisö. Yhdistys on perustettu Nurmeksessa vuonna 1974. Yhdistyksellä on lähes 100 jäsentä. Joukossa on useita koulutettuja kuvataiteilijoita ja kuva-artesaaneja sekä vankka joukko itse opiskelleita taiteen osaajia.

Järjestämme vuosittain kursseja, leirejä ja useita näyttelyitä sekä osallistumme alueen tapahtumiin. Kuvagalleriasta näet kuvia viimeaikaisista näyttelyistämme. Viime vuosina toiminnan painopisteeksi on haluttu alueen elinvoimaisuuden ja viihtyvyyden edistäminen taiteen keinoin, taidetarjonnan alueellinen monipuolistaminen ja näkyvyys sekä yhteistyön tekeminen kaupungin, eri yhdistysten ja yritysten kanssa. Ylä-Karjalan taideyhdistys hallinnoi PALETTI -hanketta, joka järjestää taidetuokioita vanhus- ja vammaispalveluyksiköihin, mielenterveyspalveluihin ja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille. Taidetuokioiden järjestäminen edistää hyvinvointia, sekä työllistää taiteilijoita ja taiteen tekijöitä hankkeen alueella.
Lue lisää PALETTI -hankkeesta tästä!


Yhdistys on tietoisesti vahvistanut yhteistyötä lähikuntien taiteilijoiden ja yhdistysten kanssa. Valtimolla ja Juuassa ei ole omaa yhdistystä, joten pyrimme saamaan taiteilijat ja harrastajat mukaan yhdistyksemme toimintaan. Lieksan taideyhdistyksen ja Brahean Kriivareiden kanssa olemme rakentaneet toimivan yhteistyökuvion, joka antaa lisää resursseja, ideoita ja innostusta taidetoimintaan alueellamme.

Yhdistyksen taloudellinen tila on vakaalla pohjalla. Varainhankinta koostuu leirien ja kurssien osallistumismaksuista, kaupungin kohde- ja toiminta-avustuksista sekä talkootuotoista.

Liity jäseneksi:

Jäsenmaksumme on 15 €/vuosi

Maksa jäsenmaksu tilille FI88 5299 0140 0475 30

Jäsenmaksujen viitenumero vuonna 2017 on 20239.

Maksettuasi jäsenmaksun, ilmoita sihteerille liittymisestäsi sähköpostitse tai puhelimitse ja anna samalla yhteystietosi.

yktaideyhdistys(at)gmail.com tai puh. 0505351730

Muista myös päivittää muuttuneet yhteystietosi sihteerille.Yhteystiedot:

Seuraa meitä myös Facebookissa! Klikkaa tästä.

Lue myös PALETTI -hankkeen blogia! Sieltä saat tietoa jo toteutuneista taidetuokiosta.

Puheenjohtaja Minna Kähkönen
p. 040 9643558
minna.kahkonen(at)aamuvirkku.fi

Sihteeri Mari Mustonen
p. 0505351730
yktaideyhdistys(at)gmail.com

Muu johtokunta:

Annamaija Hampinen
Maija Laurinen
Eila Turunen

Ylä-Karjalan taideyhdistys ry tietosuojaseloste