Ylä-Karjalan taideyhdistys

Ajankohtaisia tapahtumia ja tiedotteita:


Tule mukaan Ylä-Karjalan Taideyhdistyksen teematuokioihin!
Ensimmäisenä teemana on kuivapastellimaalaus la-su 25.-26.11. klo 10-15 Närekartanolla (Koulukatu 5, Nurmes).

Ilmoittaudu sihteerille

p. 0505351730
yktaideyhdistys(at)gmail.com

Lataa esite pdf-muodossa tästä!

Vuoden 2018 taideleirin ajankohta on varmistunut: Leiri pidetään Hyvärilässä 9.-13.7.2018. Opettajana toimii Antti Hakkarainen.

Ilmoittautua voi jo vaikka heti! Mukaan mahtuu 15 osallistujaa.

Ylä-Karjalan taideyhdistys on matalan kynnyksen taideyhteisö. Yhdistys on perustettu Nurmeksessa vuonna 1974. Yhdistyksellä on lähes 100 jäsentä. Joukossa on useita koulutettuja kuvataiteilijoita ja kuva-artesaaneja sekä vankka joukko itse opiskelleita taiteen osaajia.

Järjestämme vuosittain kursseja, leirejä ja useita näyttelyitä sekä osallistumme alueen tapahtumiin. Kuvagalleriasta näet kuvia viimeaikaisista näyttelyistämme. Viime vuosina toiminnan painopisteeksi on haluttu alueen elinvoimaisuuden ja viihtyvyyden edistäminen taiteen keinoin, taidetarjonnan alueellinen monipuolistaminen ja näkyvyys sekä yhteistyön tekeminen kaupungin, eri yhdistysten ja yritysten kanssa. Ylä-Karjalan taideyhdistys hallinnoi PALETTI -hanketta, joka järjestää taidetuokioita vanhus- ja vammaispalveluyksiköihin, mielenterveyspalveluihin ja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille. Taidetuokioiden järjestäminen edistää hyvinvointia, sekä työllistää taiteilijoita ja taiteen tekijöitä hankkeen alueella.
Lue lisää PALETTI -hankkeesta tästä!


Yhdistys on tietoisesti vahvistanut yhteistyötä lähikuntien taiteilijoiden ja yhdistysten kanssa. Valtimolla ja Juuassa ei ole omaa yhdistystä, joten pyrimme saamaan taiteilijat ja harrastajat mukaan yhdistyksemme toimintaan. Lieksan taideyhdistyksen ja Brahean Kriivareiden kanssa olemme rakentaneet toimivan yhteistyökuvion, joka antaa lisää resursseja, ideoita ja innostusta taidetoimintaan alueellamme.

Yhdistyksen taloudellinen tila on vakaalla pohjalla. Varainhankinta koostuu leirien ja kurssien osallistumismaksuista, kaupungin kohde- ja toiminta-avustuksista sekä talkootuotoista.

Liity jäseneksi:

Jäsenmaksumme on 15 €/vuosi

Maksa jäsenmaksu tilille FI88 5299 0140 0475 30

Jäsenmaksujen viitenumero vuonna 2017 on 20239.

Maksettuasi jäsenmaksun, ilmoita sihteerille liittymisestäsi sähköpostitse tai puhelimitse ja anna samalla yhteystietosi.

yktaideyhdistys(at)gmail.com tai puh. 0505351730

Muista myös päivittää muuttuneet yhteystietosi sihteerille.Yhteystiedot:

Seuraa meitä myös Facebookissa! Klikkaa tästä.

Lue myös PALETTI -hankkeen blogia! Sieltä saat tietoa jo toteutuneista taidetuokiosta.

Puheenjohtaja Minna Kähkönen
p. 040 9643558
minna.kahkonen(at)aamuvirkku.fi

Sihteeri Mari Mustonen
p. 0505351730
yktaideyhdistys(at)gmail.com

Muu johtokunta:

Annamaija Hampinen
Maija Laurinen
Eila Turunen